Viribus unitis: Srebro Zatvoru u Zagrebu

Zagreb, 11. listopada 2024. – Posebna zdravstvena sposobnost jedan je od uvjeta zapošljavanja službenika pravosudne policije. Stoga ne čudi njihovo redovito sudjelovanje na elitnom sportskom natjecanju pripadnika Oružanih snaga RH i sastavnica domovinske sigurnosti u CROSSFITU pod nazivom „Izazov tjelesne spremnosti – VIRIBUS UNITIS“.

Među ovogodišnjim natjecateljima svoju tjelesnu spremnost pokazali su i pripadnici Zatvora u Zagrebu, od kojih su većina naši članovi. Natjecali su se u kategoriji +35 godina, osvojivši, pritom, drugo mjesto.

Treće mjesto osvojila je Kaznionica u Lepoglavi, a natjecao se i Zatvor u Požegi te Kaznionica u Požegi.

Pohvale i čestitke na osvojenim medaljama, ali i na upornosti, dosljednosti i posvećenosti svojem poslu. I ne samo to. Svojim natjecanjem motivacijski djeluju i na ostale sadašnje i buduće kolegice i kolege, skrećući im pozornost na vrijednost zajedništva. Jer zajedništvo i timski rad od presudne su važnosti u službi. I sindikatu.

Postanite i vi službenik pravosudne policije. Javite se na natječaj za prijam vježbenika za službenike pravosudne policije koji je u tijeku – https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8383752.html