Upišite online Stručni diplomski studij Menadžment javnog sektora

Zagreb, 28. kolovoza 2024. – Svim našim članovima Veleučilište Baltazar Zaprešić pruža iznimnu mogućnost za stjecanje diplome magistra/e menadžmenta javnog sektora (mag.oec.) studirajući na daljinu online, bez obveze dolaženja na nastavu u prostorije Veleučilišta. Upisom na online Stručni diplomski studij Menadžment javnog sektora, koji traje dvije studijske godine (četiri semestra), članovima Sindikata bit će omogućeno studiranje u virtualnom okruženju odnosno online na daljinu. Sukladno tome, članovi Sindikata nesmetano će moći svakodnevno obavljati svoje redovite poslove u mjestu svoga življenja i rada, te istodobno studirati bez potrebe dolaženja na nastavu i/ili ispite u Zagreb. Za ovakav oblik visokog obrazovanja Veleučilište Baltazar Zaprešić je još 16. siječnja 2016. dobilo dopusnicu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Važnost kvalitetnog i učinkovitog javnog sektora kao najvažnije infrastrukture za gospodarski razvoj svake države, županije, grada ili općine nije potrebno posebno naglašavati. Ključna sastavnica kvalitetnog i učinkovitog javnog sektora su kompetentni kadrovi spremni za obnašanje složenih i raznolikih poslova i funkcija u brojnim sastavnicama javnog sektora, povezujući dobru prasku s najnovijim teorijskim dostignućima. Veleučilište Baltazar Zaprešić je prepoznalo takvu potrebu, pa je među prvima u Republici Hrvatskoj još prije devet godina ustrojilo i uspješno izvodi predmetni Stručni diplomski studij Menadžment javnog sektora. Završetkom ovoga studija polaznici stiću sve kompetencije, znanja i vještine za učinkovito organiziranje i vođenje svake organizacije u javnom sektoru, u skladu sa suvremenim europskim normama i standardima poslovanja.

Prijave za upis na diplomski stručni studij Menadžment javnog sektora u rujanskom upisnom roku primaju se do 24. rujna 2024. g., a upisi su 26. rujna 2024. Godišnja školarina iznosi 3.300 eura s tima da se članovima SDLSN RH odobrava popust od 20 posto i brojne mogućnosti plaćanja. Sve detaljnije informacije o studiju, uvjetima upisa, mogućnostima plaćanja te mjestima i terminima upisa potražite na: www.bak.hr ili nam se obratite na e-mail: upisi@bak.hr odnosno na telefone broj: 01/3310 321 i/ili 01/ 3315 522.